Pàgines

dimarts, 25 d’octubre del 2016

ESQUERRA DE MENORCA DÓNA SUPORT A LA VAGA D'ESTUDIANTS I LES DIFERENTS CONCENTRACIONS


Esquerra de Menorca – Esquerra Unida dóna suport a la vaga d'estudiants convocada per dimecres 26 d'octubre i a les diferents concentracions que es portaran a terme el mateix dia 26 i dissabte 29 a Maó, que es realitzaran contra la imposició de les revàlides i per la derogació de la LOMCE.

Des d'Esquerra de Menorca sempre hem defensat una educació pública, inclusiva, gratuïta, laica, igualitària i de qualitat, valors que es veuen amenaçats per l'actual llei d'educació: la LOMCE, la qual, hem de recordar, ha sigut rebutjada majoritàriament per la comunitat educativa a més de pel Congrés dels Diputats en 2 ocasions.

Després de 9 anys de crisi, de desmantellament econòmic de l'educació i de canvis de model sense sentit, el Partit Popular sembla que encara no n'ha tingut prou i encara ens vol portar una passa més enrere, una tornada al model educatiu de temps obscurs per a la democràcia.

Després de la «Llei Mordassa», aquest és un escaló més cap a l'objectiu global de les polítiques autoritàries del PP que no és altre que mantenir el sistema controlat per les grans fortunes, i que ara es veu en hores baixes, fent desaparèixer qualsevol mostra d'esperit crític dins la societat.

En les reunions que hem mantingut les darreres setmanes amb diferents sindicats i associacions, hem coincidit que aquesta situació ha de canviar ja i que ha de ser des del carrer, amb pressió social, que ens hem de fer sentir i escoltar.

Per això, des d'Esquerra de Menorca ens adherim a la vaga i concentracions convocades per les diferents entitats, i fem una crida a la participació de la nostra militància i simpatitzants, a més de tota la comunitat educativa.