Pàgines

divendres, 27 de maig del 2016

ESTRENEM CANAL D'ESQUERRA DE MENORCA A TELEGRAM!

Hola!

Us informem que estrenem canal a Telegram! [ESQUERRA DE MENORCA]

Que és Telegram i que és un canal de Telegram?

Telegram és una eina de missatgeria instantània similar a WhatsApp. Però amb algunes característiques que la fan més completa que el WhatsApp, com per exemple: És totalment gratuïta, permet tot tipus d'arxius de fins a 1,5 Gb, existeix l'aplicació d'escriptori (per tenir-la a l'ordinador), no és obligatori mostrar el número de telèfon, permet la creació de canals, i moltes opcions més. Però ens centrarem en la darrera, que és la que ens interessa:

Un Canal de Telegram és una eina per difondre missatges públics a grans audiències de manera unidireccional. Els canals poden tenir un nombre il·limitat de membres, els nous integrants poden veure tot el contingut publicat fins al moment tan bon punt s'uneixen i, pel que fa als membres que en formen part, és totalment confidencial i ningú podrà veure si estàs subscrit al canal.

Emprarem aquesta eina per anar informant de totes les notícies diàries que generem i, d'aquesta manera, no us saturarem l'e-mail de correus. Evidentment, no substituirà els típics correus electrònics, que us anem enviant habitualment, però sí que serà una font d'informació molt més ràpida i fluida. També servirà per arribar a més gent de la que esteu a la llista de correu, donant a conèixer així la nostra feina i informacions importants (com els actes que realitzem o es realitzen a Menorca, notes de premsa o notícies que consideram importants).

SUBSCRIU-TE!

Per subscriure's al nostre canal t'has de descarregar l'aplicació al mòbil, tauleta o ordinador (més abaix us adjuntem els enllaços per descarregar-la), i al cercador de Telegram posar «esquerrademenorca» o @esquerrademenorca, també des del següent enllaç: https://telegram.me/esquerrademenorca

Convida als teus contactes de Telegram a seguir-nos!

Per descarregar l'aplicació pots punxar sobre el nom del teu sistema operatiu: