Pàgines

dilluns, 11 d’abril del 2016

ASSEMBLEA D'ESQUERRA DE MENORCA - ESQUERRA UNIDA

Aquest dissabte ha tingut lloc l’Assemblea Insular d’Esquerra de Menorca, en la qual s’han tractat diversos punts d’interès.
En primer lloc, la celebració de la XI Assemblea Federal d’Esquerra Unida, que tindrà lloc el primer cap de setmana de juny, cita que serà independent del possible calendari electoral. El procés d’Assemblea Federal ja ha complit les dues primeres etapes de les tres amb què consta. La primera va ser l’anàlisi i fixació de les febleses, amenaces, fortaleses i oportunitats de la coalició. La segona ha estat la de presentació de ponències generals, quatre de les quals han reunit suficients avals per posar-se a consideració de la militància.
En segon lloc, s’ha debatut una proposta de nova organització més federal per a Esquerra Unida de les Illes Balears, per substituir l’actual estructura única per una coordinació entre les tres illes que es podrien dotar dels seus propis estatuts i estructura, més d’acord amb la naturalesa del territori interinsular en el que cada organització insular pot tenir les seves pròpies dinàmiques. Aquesta proposta ha estat aprovada per unanimitat.
En tercer lloc, s’ha elegit la comissió executiva que regirà aquest temps d’Esquerra de Menorca i que estarà composada per Rafela Pons, Antoni Salord, Lluís López, Josep Portella, Jacint Prieto, Pablo Jiménez, Carles Pons, Biel Pons Pons, Àgueda Tur i Antoni Carrillos.
En quart lloc s’ha elegit per unanimitat a Antoni Carrillos com a coordinador insular d’Esquerra de Menorca,
L’Assemblea ha acabat amb la informació sobre el desenvolupament de la campanya No al TTIP i la preparació dels actes per commemorar el 85 aniversari de la Segona República.

Esquerra de Menorca - Esquerra Unida
Mercadal, 9/4/2016