Pàgines

dimecres, 13 d’abril del 2016

ACTES DE COMMEMORACIÓ DE LA II REPÚBLICA

Toni Carrillos i Fela Pons han presentat els actes que organitza EM-EU per commemorar i reivindicar la República i els valors que representa

A més del tradicional homenatge als republicans i republicanes enguany es duran a terme varis actes més.


En reivindicació de la III República es projectarà, el proper dijous dia 14 a les 20.00h -a Cas Vesins de Ferreries-, la pel·lícula «La voz dormida» de Benito Zambrano.



El diumenge 17 d’abril, en commemoració dels 85 anys de la II República, tindrà lloc a les 12h al Cementiri Municipal de Maó l’homenatge i reconeixement a tots els defensors i defensores d’aquest règim legítim. 



L’acte, que es ve realitzant tradicionalment en els darrers 15 anys, consistirà en la lectura del Manifest per la República, lectura de poemes i cançons republicanes i lliurament de la bandera republicana a defensors i defensores dels valors i pensaments de la II República, cal remarcar que aquest any s'han adherit a aquest acte ERC i Més per Menorca.


A més, i com a punt final dels actes de commemoració de la II República, el dijous dia 21 a les 20h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Lluís, es portarà a terme la xerrada «Exili Menorquí» de Josep Portella.



Esquerra de Menorca