Pàgines

dimarts, 22 de març del 2016

ESQUERRA DE MENORCA EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS AL SERVEI DELS CIUTADANS I L'ECONOMIA

Atès l’anunci de mobilitzacions i possible convocatòria de vaga a l’Aeroport, Esquerra de Menorca manifesta en primer lloc el seu total suport als treballadors i els seus representants, així com a la reivindicació que un servei públic (que no negoci) com és l’aeroport de Menorca, ha d’estar dotat de recursos humans necessaris per fer front a la temporada turística.

Hem de recordar que l’Aeroport de Menorca tenia el seu rècord de
moviments el 2007, amb 2.776.458 passatgers, rècord que l’any passat ja va ser superat i que enguany, amb un volum que es pot aproximar als 3.400.000 passatgers, suposarà, si es confirma, un increment de 700.000 passatgers, més d’un 25%. Tot aquest increment extraordinari del nombre de moviments, es vol fer funcionar amb molt menys personal. Per a nosaltres, això suposa un menyspreu cap a la societat menorquina, les seves empreses i el sector serveis que és el motor de la comunitat autònoma. Per altra banda, és del tot injustificable que una empresa que l’any passat va tenir 833 milions de benefici, no doni llum verda a uns pocs contractes eventuals.

Volem recordar, a més, que la Llei de PGE 2016 no posa limitacions en aquest sentit a empreses com AENA que ja fa tres anys que tenen beneficis.

Des d'Esquerra de Menorca – IU impulsarem les iniciatives oportunes per traslladar, a través dels nostres diputats al Congrés, aquesta situació que viurà l’aeroport el pròxim estiu si no s’hi posa remei. Des d'Esquerra Unida, esperem una ràpida rectificació d’AENA i exigim per Menorca uns serveis públics ben dotats i amb el personal suficient.

Esquerra de Menorca