Pàgines

dimecres, 23 de març del 2016

ESQUERRA DE MENORCA CONDEMNA ELS ATEMPTATS DE BRUSSEL·LES

Esquerra de Menorca – Esquerra Unida condemna els atemptats terroristes d’ahir a Brussel·les i es solidaritza amb les víctimes, familiars i amb el poble belga.

Des d’aquestes línies volem mostrar el nostre rebuig a qualsevol tipus de violència i fem una crida als diferents governs europeus per a què la resposta no sigui més violència.

Des dels nostres orígens ens hem manifestat sempre en contra del terrorisme i de les guerres, és per això que en aquests moments de dolor, volem recordar que les víctimes d'ahir de Brussel·les són també les víctimes de l'Afganistan, Síria, l'Iraq, Iemen, Líbia i Palestina, les quals poblacions estan immerses en guerres injustes provocades pels interessos geoestratègics de les grans potències que han potenciat els fanatismes i provocat la destrucció d'aquests
països i la mort o el desplaçament massiu de persones.

Estem vivint el drama que suposen aquest tipus d’intervencions militars, amb una fugida massiva de civils per no ser assassinats en guerres que no són seves, que no han demanat ni provocat.

Exigim que hi hagi un canvi de polítiques exterior davant aquests casos, ja que els terroristes no representen ni una mínima part de la població de països com Síria, Afganistan o Iraq, i per contra qui paga les conseqüències és la població civil.

En un moment com aquest, on estem patint una crisi humanitària on milers de persones es veuen obligades a fugir dels seus països per les guerres, tenim la ferm convicció que el tractat entre la UE i Turquia és un altre greu pas enrere.

Per això, un cop més, solidaritat amb el poble belga, el sirià, l’afganès, l’iraquià, l’eritreu,... NO A LA GUERRA.

Esquerra de Menorca – Esquerra Unida