Pàgines

divendres, 4 de desembre del 2015

Inici de campanya electoral

Unitat Popular ha iniciat, aquesta passada nit, la campanya electoral a Menorca amb la tradicional penjada de cartells a diferents punts de l’Illa.

Una campanya sobre la qual Carlos Pons, número tres de la llista al Congrés, ha dit que “és un reflex de la situació que milions de persones pateixen en el nostre Estat, hem reduït la despesa a mínims, creiem que les persones ens han de conèixer per les nostres idees i no per una estratègia de màrqueting a cop de talonari”.

En relació a les citades idees ha manifestat “No vendrem els interessos de les persones a les grans empreses, no serem ambigus ni mentirem per convèncer als votants, presentem un programa amb uns objectius molts concrets i realistes, clarament d’esquerres i rupturista amb el règim del 78, republicà, federalista, feminista i ecologista; per aquests motius estem segurs que donarem la sorpresa el 20 de desembre”.

Així doncs, Unitat Popular es marca l’objectiu d’explicar, a peu de carrer, el projecte aglutinador de persones d’esquerres que pretén canviar un model d’Estat injust i insolidari amb les persones.