Pàgines

dimarts, 5 de maig del 2015

EM - EU presenta Som l’Esquerra

Esquerra de Menorca-Esquerra Unida presenta “Som l’Esquerra” com a lema electoral, perquè la transformació arribarà des dels principis i valors de l'esquerra.

Juanmi Gomila, Tònia Florit, Toni Carrillos, i Assumpta Calafat van ser els encarregats de presentar públicament aquest matí aquest eslògan en la roda de premsa oferta a la seu de l’organització.
Esquerra Unida prossegueix el seu treball de cara a la important cita de les eleccions municipals i autonòmiques del proper mes de maig i avui ha presentat el seu lema de campanya, “Som l’Esquerra”. En paraules de Juanmi Gomila, regidor as Castell i candidat al CIM, "vivim un moment de política excepcional, convuls, i cal assumir responsabilitats per plantar cara la dreta més reaccionària, tengui les sigles que tengui, i transformar la societat des dels principis i valors de l'esquerra".

Davant la crisi econòmica com a excusa, EM-EU convida a plantar cara i "frenar radicalment" aquest projecte de societat que tracta d'imposar cada vegada amb més duresa la dreta política i econòmica a l’Estat en general i Menorca en particular. “Sense consultar-nos-ho, sense que aparegués al seu programa electoral, el PP està desmuntant l’estat del benestar amb les retallades i ha aprofitat per fer-nos regressar dècades enrere pel que fa a polítiques mediambientals, territorials, educatives”, ha afirmat Toni Carrillos, candidat al Parlament.

Per la seva banda, Tònia Florit, número dos al CIM, ha assegurat que “ens jugam un nou ordre social, una nova Menorca, fet que volem afrontar clarament i sense embuts des dels principis i les majories d'esquerres, com una força política fidel a les lluites i les reivindicacions històriques i com a garantia de transformació social”.

EM-EU s’està bolcant de cara als comicis del 24 de maig i segons Assumpta Calafat, candidata número dos al Parlament, vol "proposar coses de veritat i que de veritat es duguin a terme", perquè entenen que és la millor fórmula per aconseguir "democratitzar la institució pública". Per a això, es donarà "prioritat" a l’aplicació del pla de xoc i a les propostes per a la creació d'ocupació, ja que és el principal "problema econòmic" que seguim arrossegant, malgrat el triomfalisme i la propaganda als quals recorre el PP.