Pàgines

dilluns, 4 de maig del 2015

EM-EU al Parlament

Esquerra de Menorca – Esquerra Unida es presenta al Parlament amb una candidatura i un projecte clar, contundent, realista, plural, ambiciós i transformador de la societat en tots els àmbits: drets fonamentals, justícia social, educació, cultura, territori, economia local i sostenible.


Antoni Carrillos i Assumpta Calafat encapçalen una llista, en la qual hi ha 8 independents, incorporats després dels intents de confluència d’EM-EU amb altres forces de l’esquerra, la qual cosa dóna una idea de la seva pluralitat i diversitat.


De dreta a esquerra: Elisa Marí, Santi Oliver, Miguel Gómez, Ana Correa, Toni Carrillos, Camilo Cervantes, Assumpta Calafat, Àngela Pérez-Chuecos, Àgueda Tur, Mateu Llabrés, Clemen Garcia, Biel Pons, Miguel Ángel Bonilla i Elena Pozo
Homes i dones, treballadors i treballadores del món de la sanitat i els serveis socials, del turisme, de l’educació... que faran arribar la veu i les necessitats i demandes de Menorca al Parlament balear, i que aquest faci seves propostes ambicioses però factibles com un Pla de xoc per als primers mesos de mandat, el Pacte social per l’aigua pública o la lluita decidida contra el TTIP.


PARLAMENT

  1. Antoni Carrillos
  2. Assumpta Calafat (independent)
  3. Toni Salord Febrer (independent)
  4. Àgueda Tur
  5. Santi Oliver (independent)
  6. Ana Correa
  7. Eduard Crusells (independent)
  8. Clemen Garcia
  9. Camilo Cervantes
  10. Elisa Marí (independent)
  11. Biel Pons
  12. Ángela Pérez Chuecos (independent)
  13. Miguel Gómez (independent)

S​uplents:
  • Elena Pozo Reverter
  • Miguel Ángel Bonilla (independent)
  • Rosa Palliser