Pàgines

divendres, 1 de maig del 2015

EM-EU al CIM

Esquerra de Menorca – Esquerra Unida es presenta a les properes eleccions perquè és una eina de transformació necessària al CIM, perquè aquesta institució tengui com a prioritat les persones i el seu benestar, per conservar i augmentar els serveis públics, per assegurar la sostenibilitat en la activitat econòmica i perquè, en definitiva, hi ha una sortida a l’esquerra.

Per l'ocupació digna, per la renda bàsica, pels drets socials i laborals, pel dret a l’habitatge, per les llibertats democràtiques, per una societat d'homes i dones lliures, per la cultura pròpia... EM-EU ha elaborat una candidatura amb homes i les dones de procedència diversa, plural i independent, reflex de la nostra societat. Persones que provenen del món de l’ecologisme, la lluita social, l’associacionisme veïnal, la cultura i l’educació...

De dreta a esquerra: Laia Marí, Carme Camps, Jordi Odrí, Raquel Monreal, Pep Jordi, Juanmi Gomila, Tomeu Truyol, Tònia Florit, Carlos Pons, Pablo Jiménez, Sara Casero i Pilar Mejías

. D’aquesta llista de 15 persones, 12 són independents, incorporats després dels intents de confluència d’EM-EU amb altres forces de l’esquerra, la qual cosa dóna una idea de la seva pluralitat i diversitat.

Homes i dones que a més d’elaborar el programa electoral insular, han confeccionat propostes ambicioses però factibles com el Pla de xoc per als primers mesos de mandat, el Pacte social per l’aigua pública o la proposta Menorca diu no al TTIP, documents que han de ser clau en el moment en què EM-EU entri a les institucions.


LLISTA CONSELL INSULAR

  1. Juanmi Gomila
  2. Antònia Florit (independent)
  3. Pablo Jiménez
  4. Raquel Monreal (independent)
  5. Carles Pons
  6. Laia Marí (independent)
  7.  Tomeu Truyol (independent)
  8.  Sara Casero (independent)
  9.  Pep Jordi (independent)
  10.  Caterina Coll (independent)
  11. Jordi Odrí (independent)
  12. Carme Camps (independent)
  13.  Guillem Alfocea (independent)

Suplents
  • Pilar Mejías (independent)
  • Carlos Fullana (independent)