Pàgines

dimarts, 28 d’abril del 2015

8 - Parlament Balear


Som na Clementa García Cruz. Vaig néixer a Jaén i visc as Castell des de fa uns 40 anys. Actualment treball a l’administració pública, en l’organització i coordinació de cursos, jornades i congressos.

Des de sempre he estat implicada dins del món de la política, així des dels 16 anys ja participava en associacions polítiques i socials.

He format part de les candidatures d’Esquerra Unida i d’altres associacions d’esquerres. He estat regidora des Castell de Benestar Social i Sanitat en la legislatura del 1996-2000. Des del meu càrrec a l’Ajuntament vaig impulsar polítiques socials i d’igualtat, resolució de conflictes i de cooperació internacional.

La meva preocupació per als problemes de desigualtat i de les polítiques socials que se duen a terme en el nostre entorn és un dels motius de participació en moviments polítics i socials. He col·laborat activament en distintes associacions relacionades amb la defensa de persones amb rics d’exclusió social, la protecció del medi ambient, salut i en defensa de la nostra cultura.