Pàgines

dimarts, 28 d’abril del 2015

11 - Parlament Balear


Som en Biel Pons i vaig néixer a Maó fa trenta-set anys. Som llicenciat en filologia catalana i tenc un postgrau de gestió cultural. Som professor de català a l’Escola d’Adults, encara que enguany no exercesc. A més, he treballat també d’assessor i dinamitzador lingüístic amb el programa de voluntariat “Amb tu, en català” i també de gestor cultural. A més, he fet feina de vergeter i en el món del turisme.

M’agrada llegir i escriure, de fet, he tingut la sort de publicar qualcuns poemes en diverses antologies. He col·laborat amb premsa local i en ràdio amb un programa sobre llengua. M’agrada molt també el ciclisme i el caiac, dues grans maneres de conèixer l’illa des d’un punt de vista diferent.

He col·laborat en diversos moviment socials i, des de fa un temps, amb Esquerra de Menorca.

Política ve de polis, ciutat en grec, i per això crec que tots els ciutadans som polítics i no ens podem quedar quiets ni impassibles davant aquesta onada de neoliberalisme i neoconservadurisme que està retallant els nostres drets. El fet de pensar que tots els polítics i que totes les polítiques són iguals i que no es pot fer res en el fons només afavoreix als de sempre i als interessos de sempre. Hem de sumar i, a més, com deia Gramsci, organitzar-nos, formar-nos i informar-nos per tal de lluitar contra un rival polític que té molt clar què vol fer i com ho ha de fer.