Pàgines

dimarts, 28 d’abril del 2015

10 - Parlament Balear


Em dic Elisa Marí Pons.

Vaig néixer a Maó el 1967, estic casada i som mare de dos fills adolescents. 

Vaig estudiar la Diplomatura en Treball Social i posteriorment vaig realitzar un Màster en teràpia Familiar Sistèmica i  un Màster en Resolució de Conflictes i Promoció de la Convivència. 

Actualment faig feina com a treballadora social en el Consell Insular de Menorca duent a terme tasques de coordinació i suport als equips municipals de serveis socials i organitzant programes de formació en Mediació.

D'entre els meus interessos el que més m'agrada és viatjar, conèixer altres llocs i altres cultures, ho faig menys del que desitjaria... També ens agrada fer activitats en família i compartides amb amics; cinema, esport, excursions i passejades pel camp de Menorca... El meu temps personal l'utilitzo per llegir i anar a classes de ball, activitats que m'apassionen.  

Em considero una persona inquieta socialment, m'agrada estar compromesa en diversos moviments ciutadans, he col·laborat en diverses associacions i altres Entitats com la Lliga Reumatòlogica de Menorca, l'APIMA de Mare de Deu de Gràcia i del Joan Ramis i Ramis, la FAPMA, el Col·legi  Professional de Treballadors Socials de les Illes Balears, etc.  ​

Per aquesta vocació de  participar i posar el meu gra d'arena en la millora de la cohesió social em preocupa enormement la desfeta que el Partit Popular ha realitzat en aquests darrers anys en aquesta matèria, fent que els serveis socials esdevenguin cada vegada més un sistema assistencialista dirigits a la beneficència, molt lluny del concepte de justícia social i garantia de drets bàsics que és (o hauria de ser) l'essència del Sistema Públic de Serveis Socials.  I per açò em present a la candidatura al Parlament per Esquerra de Menorca-Esquerra Unida, perquè crec que és la millor opció per intentar revertir aquesta situació de regressió en la que han caigut els serveis socials en la nostra comunitat.