Pàgines

dilluns, 30 de març del 2015

Antònia Florit i Assumpta Calafat acompanyaran Juanmi Gomila i Antoni Carrillos al CIM i al Parlament.

L’assemblea insular oberta ha elegit Antonia Florit i Assumpta Calafat com les candidates que acompanyaran Juanmi Gomila i Antoni Carrillos al CIM i al Parlament, respectivament, en les properes eleccions.
A més d’Antònia Florit, la llista està composta per Pablo Jiménez, Raquel Monreal, Carles Pons, Laia Marí, Tomeu Truyol, Sara Casero, Pep Jordi, Caterina Coll, Jordi Odrí, Carme Camps, Guillem Alfocea i, com a suplent Pilar Mejías.  D’aquesta llista de 15 persones, 11 són independents, la qual cosa dóna una idea de la seva pluralitat i diversitat.

Antònia Florit  ha cursat estudis de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a docent i responsable de pastoral a secundària del Col·legi Salesià de Ciutadella i, durant els 10 anys darrers, ha treballat a Càritas Diocesana de Menorca en les àrees de voluntariat, inclusió social i com a coordinadora. A més, ha format part del moviment d'Escoltes de Menorca, com a monitora i directora a l'Agrupament Federico Pareja de Ciutadella, i com a responsable de formació en l'Associació Diocesana d'Escoltisme. També ha participat en el camp del tercer sector, bàsicament en el Fòrum ETS Menorca (antigament Fòrum ONG's Menorca) i en el Fons Menorquí de Cooperació.

Pel que fa al Parlament, a Carrillos i a Calafat els acompanyaran Toni Salord Febrer, Àgueda Tur, Santi Oliver, Ana Correa, Eduard Crusells, Clemen Garcia, Camilo Cervantes Elisa Marí, Biel Pons, Ángela Pérez Chuecos, Miguel Gómez i, com a suplents, Elena Pozo Reverter i Miguel Ángel Bonilla de la Fuente. En total, sis independents de quinze candidats en una llista plural i diversa.
Assumpta Calafat és Llicenciada en Ciències Biològiques i Tècnic de Laboratori. Ha treballat sempre en l’àmbit sanitari i és delegada sindical. Afiliada al GOB, a Metges sense Fronteres i a la Creu Roja. 
A més, l’assemblea va aprovar el programa electoral insular, el Pla de xoc per als primers mesos de mandat, el Pacte social per l’aigua pública i la proposta Menorca diu no al TTIP, documents que han estat elaborats per diferents grups de treball. 


LLISTES CIM I PARLAMENT
CIM
Juanmi Gomila,
Antònia Florit (independent).
Pablo Jiménez.
Raquel Monreal (independent).
Carles Pons
Laia Marí (independent)
Tomeu Truyol (independent)
Sara Casero (independent)
Pep Jordi (independent)
Caterina Coll (independent)
Jordi Odrí (independent)
Carme Camps (independent)
Guillem Alfocea (independent)

Suplents:
Pilar Mejías

PARLAMENT
Antoni Carrillos
Assumpta Calafat (independent)
Toni Salord Febrer (independent)
Àgueda Tur
Santi Oliver (independent)
Ana Correa
Eduard Crusells (independent)
Clemen Garcia
Camilo Cervantes
Elisa Marí (independent)
Biel Pons
Ángela Pérez Chuecos (independent)
Miguel Gómez (independent)

Suplents:
Elena Pozo Reverter
Miguel Ángel Bonilla de la Fuente (independent)