Pàgines

dimecres, 26 d’abril del 2017

Esquerra de Menorca dóna suport a les concentracions populars davant les seus del Partit Popular

Després d'una setmana nefasta, pel que fa a corrupció en el Partit Popular, la ciutadania ha dit prou; és per això que es van convocar arreu de l'estat diverses concentracions enfront de les seus del PP.

Cada dia es destapen nous casos de corrupció, cada dia més imputats, el primer partit imputat en una trama de corrupció de la història, participant de 35 trames diferents i més de 850 càrrecs imputats.

Alguns dels imputats que surten cada dia als mitjans de comunicació són: Ignacio González, Rodrigo Rato, Luís Barcenas (Luís, se fuerte!, Francisco Granados, Ángel Acebes, Francisco Correa, Carlos Fabra, Francisco Camps,...

Però no hem d'oblidar que a les Illes Balears comptem amb un gran nombre de casos oberts relacionats amb el PP com: Cas Bonsai, Cas Inestur, Cas Palma Arena, Cas Nóos, Cas Andratx, Cas Cañellas, Cas Scala, Cas Bitel, Cas Turisme Jove, Cas Ibatur, Cas Funerària Palma, Cas Xoriguer, Cas Nerer,.. Amb noms com: Jaume Mates, Llorenç Brondo, Avel·lí Casasnovas, Antònia Gener, Antonia Salord, Miquel Nadal, Rafael Durán, Eugenio Hidalgo, Jaume Porsell, Josep Juan Cardona, Joan Flaquer, Marina Sans, Gabriel Cañellas, Catalina Soler, Antònia Ordinas, Rodrigo de Santos, Aina Castillo,...

Aquests són alguns dels casos que ens volen vendre com a "aïllats", però la ciutadania hem dit prou! Això no són pomes podrides, és un pomer contaminat pel virus de la corrupció.

És per aquest motiu que des d'Esquerra de Menorca –
Esquerra Unida parlem clarament d'una xarxa mafiosa que perjudica greument la salut democràtica de l'Estat espanyol. Creiem necessària una investigació judicial per tal de fer pagar les conseqüències de saquejar els comptes públics i enganar a la ciutadania.

D'aquesta manera, entenem perfectament i compartim el malestar i la ràbia envers una organització criminal que ens roba dia sí i dia també. Per tant, recolzem la mobilització pacifica que es va portar a terme ahir davant la seu del PP al carrer Sant Jordi de Maó, així com recolzarem i participarem de les possibles mobilitzacions pacifistes que es puguin portar a terme en un futur.

Per acabar, recriminar l'actitud del president del PP des Castell i Regidor de Comerç, Turisme, Sant Jaume i Noves tecnologies i Accés a la informació de l'ajuntament del poble, Jaime Fedelich, qui ahir va criticar mitjançant les xarxes socials la concentració, portada a terme davant la seu del seu partit a Maó, amb unes paraules poc afortunades. Creiem que un càrrec públic s'ha de deure a la ciutadania sempre sense faltar al respecte a aquesta. Un càrrec públic ha d’evitar l’insult i les paraules malsonants i dedicar-se a fer allà pel qual va ser elegit: atendre les necessitats de les majories socials.