Pàgines

divendres, 23 de setembre del 2016

Esquerra de Menorca – Esquerra Unida enceta un cicle de reunions per conèixer les preocupacions dels col·lectius.

Des d’Esquerra de Menorca s’han començat a programar diferents reunions amb organitzacions, sindicats, associacions, plataformes, etc. per tal de conèixer les seves preocupacions i, així, estudiar de quina manera podem establir-hi línies de col·laboració.

En paraules del coordinador insular, Toni Carrillos: «EM-EU sempre s’ha definit com un moviment polític i social. El nostre objectiu és ajudar les persones a millorar les seves vides i per això creiem necessari parlar amb els diferents col·lectius, amb els quals compartim la gran majoria de preocupacions». Perquè segons Carrillos: «En aquests moments no tenim representació al CIM ni al Parlament, però això no vol dir que no s'hi pugui treballar per fer arribar les preocupacions i les propostes de la ciutadania a les institucions. Amb aquestes línies de treball conjunt pretenem ser l’altaveu del carrer cap a les institucions».

Aquest cicle de reunions ha començat aquesta mateixa setmana i no té prevista una data de finalització. La proposta és mantenir els cicles indefinidament per arribar a ser una eina real per a la societat.

Les dues primeres reunions que s’han portat a terme han estat amb el GOB i amb CCOO i des d’EM les valorem molt positivament. Han estat productives i han ajudat a assolir l’objectiu de conèixer de primera mà quina és la realitat diària d'aquests col·lectius i ara treballarem per ajudar-los a portar  les seves reivindicacions a les institucions.