Pàgines

dilluns, 20 de febrer del 2017

Pablo Jiménez ha estat elegit Coordinador Insular d'Esquerra de Menorca.

Pablo Jiménez (Casablanca, 1954) va ser elegit, en una assemblea celebrada dissabte a Mercadal, com a nou Coordinador d'Esquerra de Menorca-Esquerra Unida. Jiménez és actualment portaveu de la campanya #MenorcaNOalTTIP, a més de ser membre la campanya
estatal #NOalTTIP.

Llicenciat en Geografia també forma part de l'Àrea Federal de Medi Ambient de IU. En aquest sector laboral ambiental ha desenvolupat la major part de la seva ocupació professional.

Juntament amb el nou Coordinador Insular, també va ser elegida una nova Coordinadora Insular, òrgan executiu de les assemblees locals i insular d'Esquerra de Menorca, formada per cinc persones.

En acabar l'assemblea, Jiménez va declarar que es marca com a objectiu fer de la seva organització "un instrument eficaç per treballar en els conflictes que avui dia sofreixen grans sectors de la població tant de l'illa com del conjunt de l'estat. Una eina que es posa al servei de les majories socials i que es brinda a treballar braç a braç amb altres organitzacions i moviments socials. La precarietat laboral i la desocupació, els desnonaments, la privatització dels serveis públics o la deterioració ambiental, entre altres conflictes, solament poden abordar-se des d'aquesta unitat d'acció per la qual aposta EM, d'acord amb els objectius plantejats en XI Assemblea d'IU celebrada en el passat mes de juny".